USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцькому районі конфліктують через землю

18 Лютого 2009 11:49
Заступник голови Луцької райдержадміністрації, начальник агропромислового розвитку Василь Підвальний провів засідання районної комісії з організації вирішення майнових питань, що виникають в процесі реформування аграрного сектору економіки. Про це 18 лютого повідомляють «Волинські Новини».
Як інформує сайт Луцької РДА, комісія розглядала питання майнових відносин між співвласникам майна і керівництвом ВАТ «Луцьке РТП». Суть конфлікту: жителі села Чаруків хочуть розірвати договори оренди землі та майна із ВАТ «Луцьке РТП».
У роботі комісії брали участь начальник головного управління агропромислового розвитку облдержадміністрації Анатолій Аршулік, директор дорадчої служби Наталя Козак, директор ВАТ «Луцьке РТП» Сергій Приступа, представники спілки співвласників майна колишнього КСП «8 Березня».
Комісія рекомендувала співвласникам майна і керівництву ВАТ «Луцьке РТП» протягом тижня узгодити розміри майнових паїв співвласників, які хочуть виділити своє майно.
24 лютого відбудеться наступне засідання комісії, на якому відпрацьовуватимуться подальші кроки до повного врегулювання майнових відносин між конфліктуючими сторонами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus