USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

У луцькому зоопарку тепер знають, скільки народилось ведмежат. ФОТО

12 Квітня 2013 14:42
Лише тиждень тому ведмедиця Маша вивела свою малечу з барлогу, і тоді стало зрозуміло, що малюків – двоє.

Мешканців міста порадувала ведмедиця Маша, яка ще 10 січня привела потомство, - інформує «Волинський інформаційний портал».

Про це розповіла директор КП «Луцький зоопарк» Людмила Денисенко.

За словами керівниці звіринця, ще минулого року стало відомо про те, що ведмедиця Маша – вагітна, а тому цьогоріч працівники з терпінням очікували поповнення. Вони дослухались до звуків, які долинали із барлогу й 10 січня почули писк і шурхіт. «Тільки тоді, як і завжди, ми не знали скільки ведмежат народилось», - зауважила Людмила Денисенко.

Ведмежата – активні, здорові та з гарним апетитом. Окрім маминого молока, вони вже їдять варені крупи, рибу, м`ясо, овочі, яйця та молочні продукти.

Наразі ще немає домовленості з іншими зоопарками щодо продажу ведмежат, але переговори вже ведуть.





Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus