USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

У Луцькому зоопарку – дитячий квест

13 Квітня 2015 18:22
Особливу екскурсію Луцьким звіринцем організувала для відвідувачів дирекція з нагоди Великодня.

Нагадаємо, в перший день Великодня Луцький зоопарк відкрився для відвідувачів у цьому сезоні. А сьогодні, 13 квітня відвідувачі змогли побувати на розважальній програмі «Пригоди Зайчика-Побігайчика».

Дітлахи, разом із Зайчиком, вирушили на пошуки пригод. На контрольних точках вони віднаходили конверти із завданнями і їх виконували. Приміром, їм доводилося відгадувати загадки про тварин, грати в рухливі ігри.
А дорогою діти могли погодувати тварин. Біля кожного вольєра працівники зоопарку розповідали про своїх підопічних: про те, в яких країнах вони зазвичай живуть, що їдять, до якої родини належать та які вони носять імена в Луцькому зоопарку.
Окрім розважально-пізнавальної програми для відвідувачів запланували і цікаві майстер-класи, і спільне прикрашання «дерева життя».

Як раніше повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, у Луцькому зоопарку першими в цьому році народилися козенята та ягнята. А торік звіринець став притулком для пелікана, якого знайшли в одному з сіл області, і тепер він чудово обжився і вабить до себе відвідувачів.

Нагадаємо, Луцький зоопарк вступив до Української Асоціації зоопарків і акваріумів (УАЗА). До жовтня 2015 року тут планують збудувати за грантові кошти містечка для левів та ведмедів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
відвідувач Показати IP 13 Квітня 2015 19:27
Тварини (лев, ведмідь), ніби, ЗДОРОВІШИЙ вигляд мають....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus