USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцькраді склали список об’єктів для аукціону

14 Жовтня 2009 12:19

Депутати Луцькради затвердили перелік із чотирьох об’єктів, які підлягають приватизації шляхом аукціону. Про це 14 жовтня йшлося під час позачергової сесії Луцької міської ради, – інформує репортер «Волинських новин».
Начальник відділу енергозбереження департаменту економіки міськради Тарас Яковлев коротко розповів про ці об’єкти. Він додав, що після консультацій із департаментом містобудування, об’єкт на вулиці Лесі Українки, 16 пропонується приватизувати не шляхом аукціону, а шляхом конкурсу. Також він мотивував це доповнення.
Депутат Луцькради Олександр Пилипович зауважив, що відповідна комісія не розглядала цього питання, оскільки не збиралася, а також не виїздила на ці об’єкти. Пан Яковлев розповів, що на всі об’єкти уже виготовлені технічні паспорти. Він зауважив, що у приміщенні на вулиці Володимирській, 103 немає підвалу, а сам об’єкт розміщується поряд із супермаркетом. Об’єкт на Ковельській, 60 – це підвальне приміщення і, за словами пана Яковлева, для міста потреби у ньому немає. Двоповерхове приміщення на вулиці Червоного Хреста – це чотири склади. Стан будівлі – незадовільний, вона давно не використовувалася. Секретар Луцькради Анатолій Бірюков вніс також деякі технічні уточнення. У підсумку депутати підтримали це рішення.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Хохма Показати IP 14 Жовтня 2009 13:52
Дерибанчик на передвиборний котел/ Хто в кризу продає нерухомість? Юля і Шиба.
Анонім Показати IP 14 Жовтня 2009 14:08
Яковлев вже 2 місяці не нач.відділу з енергозбереження

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus