USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку замінували 30 об'єктів: серед них – пологовий та дитяча лікарня. Оновлено

3 Червня 2019 20:03
У Луцьку знову повідомили про замінування низки об’єктів. Мова йде про 10 житлових будинків, 11 закладів медичного типу та 9 торгових центрів.

Зокрема, як розповіли Інформаційному агентству Волинські Новини очевидці, станом на 19:40 евакуйовано відвідувачів супермаркету «АТБ», що знаходиться поблизу ТЦ «Гостинець». Поруч із супермаркетом присутні патрульна поліція з автоматами.

Також стало відомо про замінування ТЦ «Слон», що по вулиці Кравчука.


Раніше сьогодні, усіх пацієнтів та працівників Луцької міської дитячої поліклініки на вул.Чорновола, 1/3а евакуювали.
Додатково перевіряли об'єкти на вул.Генерала Шухевича, Потапова, Чернишевського, ТРЦ Порт Сіті та ТЦ Варшавский, а також інфекційну лікарню на Шевченка.
Станом на 18:30 спецслужби перевіряли інформацію щодо замінування ТРЦ Порт Сіті. Усіх відвідувачів та працівників евакуювали.
Нагадаємо, у Луцьку четвертий день «мінують» об’єкти, а сьогодні поліція перевіряє інформацію про мінування обллікарні.

До слова, за кілька днів у Луцьку повідомили про замінування 31 об’єкту. Зокрема, 31 травня надійшла інформація про наявність вибухівки в кафедральному соборі, районній лікарні, «Новій лінії», «Там-Тамі», офісі Команди Зеленського тощо. 1 червня оголосили про замінування авто біля офісу Команди Володимира Зеленського у Луцьку, зоопарку, інфекційної лікарні та Луцької міської ради. Сьогодні, 2 червня, у поліцію надійшло повідомлення про вибухівку у двох житлових будинках на вул. Шопена, залізничному вокзалі, торгівельному центрі, супермаркеті та лютеранській церкві.

Увечері, 2 червня, у Луцьку повідомили про мінування житловий будинок на вулиці Гірній, «Аптеку низьких цін» на вулиці Грушевського, 19 та супермаркет «Сільпо» у РЦ «Промінь».

Вранці ж 3 червня перевіряли інформацію щодо замінування ЦНАПу та обласної лікарні.

Поліцейські встановили, що неправдиві електронні повідомлення щодо мінування об’єктів у Луцьку надходять із серверів, які знаходяться на території Російської Федерації.

Волинська СБУ вважає, що такі фіктивні замінування – один з елементів гібридної війни, яку веде проти України Російська Федерація.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
ннн Показати IP 3 Червня 2019 18:17
а про VPN поліція ніколи нічого не чула?...
Та й таке.... Показати IP 3 Червня 2019 18:38
А чим займається кіберпроліція? Не вірю що при сьогоднішньому стані ІТ з'ясувати місцезнаходження зловмисників настільки проблемне.... Вам самим не смішно про знову сліди "рашкі". В дітей канікули розпочались, от і бавляться....
Таке до Та й таке.... Показати IP 3 Червня 2019 20:16
Ви думаєте за зарплату в 10-12 тисяч в кіберполіцію програмісти чи ІТшники пішли?
Луччанен Показати IP 3 Червня 2019 19:12
Можливо обявити за винагороду, знайдуться наші хакери які вичислять в моменті. У нас кращі айтішники.
ще не зовсім свідоми Показати IP 3 Червня 2019 19:15
Я поважаю судову систему України і впевнений у тому, що в даний час судова гілка влади залишається найменш корумпованою в державі. Але... Я не розумію дії суддів, які навіть у тих поодиноких випадках встановлення винуватості "мінерів", засуджують їх на умовні терміни ( це з врахуванням кількості сил та засобів правоохоронних органів на перевірку інформації, евакуації людей, особливо з лікарень та вокзалів, нервових стресів громадян тощо). Я вже не згадую про матеріальні витрати державних та комунальних органів на проведення вказаних заходів. Це породжує безкарність. Допоки не буде винесений перший судовий вирок мінерам у вигляді "пожизненного эциха с гвоздями", подібні акції бубуть продовжуватися. Але стає вже не смішно.
Анонім до ще не зовсім свідоми Показати IP 3 Червня 2019 20:26
Пожизнєнно-не пожизнєнно... Але зобов'язати компенсувати всі фактичні витрати, компенсацію моральної шкоди, компенсацію втраченої вигоди і пів конкретні громадські роботи (нужник в парку чистити, чи дороги підмітати чи... - перелік встановити місцевою владою), то може комусь просвітліє. Заодно до громадських долучити алкоголіків/тунєядців/хуліганів
Alex Показати IP 3 Червня 2019 20:23
На скільки мені відомо всі повідомлення йдуть РФ....
Всезнайко до Alex Показати IP 3 Червня 2019 21:48
А якою мовою листи з РФ пишуть?
Окс Показати IP 3 Червня 2019 20:30
А чому не мінуть таксопарк, санрайз, Депо, кромберг?
Лілі Показати IP 3 Червня 2019 23:43
Казино теж оминають
Люблю морозиво і Укр Показати IP 5 Червня 2019 10:15
Я хотів купити морозиво в сільпо, а тут в ЦУМі евакуація. Хто б...ть компенсує отриманий мною стрес???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus