USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У «Луцьктеплі» назловживали на 53 млн, – прокуратура

19 Серпня 2011 11:08
Прокуратура виявила зловживання службовим становищем посадовців ДКП «Луцьктепло» при здійсненні розрахунків за спожитий природний газ.
Як наслідок за ознаками злочину прокуратура порушила кримінальну справу, – повідомили у прес-службі прокуратури Волинської області.
Як розповів прокурор Луцька Сергій Данілін, посадовці «Луцьктепла» з жовтня 2009 року по березень 2011 року, зловживаючи власним службовим становищем, всупереч законодавчо встановленому порядку здійснення розрахунків за використаний підприємством природний газ, не забезпечили надходження грошових коштів за спожиту теплову енергію.
Відповідна Постанова Кабміну передбачає, каже Данілін, що ці кошти надходять на відкриті в уповноважених банках рахунки зі спеціальним режимом використання, а саме – у ВАТ «Державний ощадний банк України», ПАТ АБ «Укргазбанк».
Як встановили працівники прокуратури міста Луцька, частина грошей, які надходили як плата за послуги теплопостачання зараховувались на поточні рахунки підприємства, які були відкриті у ПАТ «Ерсте Банк», ВАТ «Кредитпромбанк».
Внаслідок незаконних дій службових осіб ДКП «Луцьктепло» Волинській філії ДК «Газ України» НАК «Нафтогаз» не перераховано 53 мільйони 640 тисяч 834 гривні за спожитий природний газ і спричинено важку матеріальну шкоду інтересам державної компанії, – йдеться у повідомленні.
У справі триває досудове слідство.
Нагадаємо, у травні заступник прокурора області Володимир Троц розповідав, що підприємство «Луцьктепло» незаконно отримало субвенцію з держбюджету на суму 127 тисяч гривень – за цим фактом була порушена карна справа.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Лучанка Показати IP 19 Серпня 2011 13:50
Дячук довыпендривался
Перехожий Показати IP 19 Серпня 2011 14:19
А за проданий мазут по блатних цінах уже відкупились?
Мер Показати IP 19 Серпня 2011 15:41
може не в ту групу вступив в міськраді Дячук?
Лучанин Показати IP 21 Серпня 2011 10:29
Не поділився Дячук з ким треба, отак-то ми платимо слізні гроші за тепло, а вони собі на свої рахуночки перераховують. Молодці.Та в нас все так робиться,кожен фОНД ПЕРЕВВРТЕ І ТАМ ВСЕ ТАК САМО.гАНЬБА.Бандити не держва, а бандитське кодло.Боже коли це все скінчиться .Поки Бог не покарає, бо ми нічого не вліємо простий люд, раби,барани такі ми і є.
м.н. Показати IP 11 Вересня 2011 16:57
комунальні підприємства повинні контролюватися виконкомом, який очолював Б.П.Ш.- любитель піаритися з кілометровими вишитими рушниками.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus