USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку - міжнародний турнір з дартсу. ФОТО

10 Серпня 2013 17:00
Спорт – це не тільки важкі силові навантаження та напруга - так вважають учасники VII відкритого турніру з класичного дартсу, який організовує «Волинська федерація дартсу» за сприяння «Фонду Ігоря Палиці - Новий Луцьк».

Більш, ніж 50 учасників з чотирьох країн світу змагаються за звання чемпіона, якого визначать завтра.

Про те, чим цей спорт такий особливий, розповів один з учасників змагань, Сергій Ткаченко, який приїхав з Дніпропетровська: «Це унікальний спорт. По-перше, в нього можуть грати абсолютно всі. А по-друге, тут все залежить тільки від тебе. Є така приказка в дартсі «якщо ти програв супернику, то звинувачувати можна тільки себе», адже тут немає контакту між опонентами».

«Незвичайний цей спорт ще й тим, що на першому місці тут стоїть навіть не техніка, а психологія. Техніка та удача тут - другорядне», - ділиться професійними секретами Владислав Омельченко - перший номер в рейтингу України серед гравців в дартс.

Ці слова підтверджують і інші учасники, наводячи приклад нинішнього багатократного чемпіона світу з цього виду спорту, який має персонального психолога. З ним він займається для того, щоб налаштовувати себе на гру, а протягом неї зберігати спокій.

Розслаблялися тут кожен по-своєму: одні весело проводили час в компанії майбутніх суперників, інші навпаки – тренувались. Спортсменки з Києва, непевне, були самими оригінальними – вони налаштовувались на гру масажем.



До речі, представниць прекрасної статі на турнір теж приїхало чимало. Чемпіонка 2011 року, Анна Лопухова, яка торік повезла з Луцька у рідний Слов’янськ кубок за перше місце турніру серед жінок, тут вже вдруге. Каже, що у Луцьку їй дуже подобається:
«Приїжджаємо сюди вже вдруге. Все дуже класно, Луцьк дуже гостинне місто. Організація просто шикарна – Дімі Бородуліну - велике дякую, все на достойному рівні».

Розпочалась офіційна частина з представлення гостей змагань, а також самих учасників. Вступне слово взяли представники України, Росії та Білорусії. Вони привітали Волинську федерацію дартсу з шостим днем народження, та побажали всім хорошої гри.





Один з організаторів турніру розповів, що ця подія – це не лише спортивне змагання:
«Я вважаю що Луцьк – це чудове туристичне місто. Людям цікаво не тільки взяти участь в турнірі, але й подивитись чудове Старе Місто».

«Це - професійний турнір, оскільки серед учасників є і майстри спорту, і люди, за плечима яких є немало перемог. Особливий цей турнір ще й тим, що відбувається не в закритому приміщенні, адже вітер для дартсу – це проблема. Але так як всі спортсмени змагаються в рівних умовах, боротьба обіцяє бути видовищною та запеклою», - розповів президент Волинської федерації дартсу Дмитро Бородулін.



















Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Дмитро Показати IP 7 Листопада 2013 12:07
Волинській Федерації Дартсу - великий РЕСПЕКТ за їх старання та дії!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus