USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку 2008-го зупинили майже 130 небезпечних будівельних механізмів

2 Лютого 2009 13:34
У 2008 році посадовими особами теруправління Держгірпромнагляду по Волинській області провело 84 перевірки підприємств будівельної галузі міста Луцька, притягнуло до адміністративної відповідальності 33 особи. Про це 2 лютого повідомляють «Волинські Новини».
Як інформує сайт Державного комітету України з промислової безпеки, охорони праці та гірничого нагляду, під час перевірок виявили 311 порушень нормативно-правових актів з охорони праці.
Окрім того, призупинили та заборонили 129 робіт та експлуатацію обладнання, машин, механізмів, які використовувались або експлуатувались із порушенням вимог нормативних-правових документів.
Аналіз стану промислової безпеки на будівельних майданчиках свідчить про недосконалість технологій під час зведення будівель, відсутність розробленої технологічної документації, експертної оцінки проектів, незадовільну організацію будівельних робіт та нехтування вимогами безпеки праці безпосередньо працівниками підприємств.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus