USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Луцьку активно розвиватимуть підприємництво

14 Жовтня 2008 12:26

Плани щодо діяльності Луцького фонд розвитку підприємництва закладені у проекті Програми розвитку малого підприємництва на наступні два роки. Цей проект розглядала Громадська рада підприємців при Луцькому міському голові, – повідомляють 14 жовтня «Волинські Новини».

За інформацією Департаменту політики Луцької міськради, на засіданні начальник відділу розвитку підприємництва департаменту підприємництва Луцької міської ради Наталія Рибай розповіла, що представлений Громадській раді проект – всього лиш «кістяк» Програми, яка наразі проходить процедуру узгодження і врахування різноманітних пропозицій.
Тим не менше, учасники засідання розглянули якісні зміни, які зазнала Програма порівняно з аналогічною, що діє протягом  2007-2008 років. Головною відмінністю є реально працюючий механізм відшкодування відсотків підприємницьких кредитів через міський фонд розвитку підприємництва. Адже попередній період цей механізм не діяв через тривалі процедури, пов’язані з процесом створення фонду.
Крім того, у проекті Програми чітко прописані регуляторні процедури та впорядкована нормативно-правова база усіх підрозділів міської влади, яка стосується підприємництва.
Ряд якісних нововведень має розділ «Ресурсне та інформаційне забезпечення, формування інфраструктури підтримки підприємництва». Зокрема передбачені «економічні екскурсії» випускників міських шкіл навчальними закладами та підприємствами міста з метою залучення школярів до потрібних міській промисловості професій та ряд інших заходів.
«Загалом ми врахували увесь досвід реалізації попередньої програми і можемо стверджувати, що нова програма буде якіснішою, досконалішою і дієвішою», – сказала пані Рибай. Натомість члени Ради підприємців загалом підтримали позиції проекту Програми,  але наголосили, що вноситимуть свої пропозиції і зауваження. Програма повинна бути прийнята до кінця 2008 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus