USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку більшою популярністю користується опікунство, а не всиновлення

4 Серпня 2009 17:22

На Волині є люди, які бажають усиновити дитину. Проте в обласному центрі Волині більшою популярністю користується опікунство. Про це у коментарі «Волинським Новинам» розповів заступник Луцького міського голови Анатолій Пархом’юк.  

\"Я б не сказав, що лучани масово хочуть всиновлювати дітей, але є люди, які бажають це зробити\", – розповів пан Пархом’юк. Так, наразі, на обліку перебуває 11 родин, які хочуть когось всиновити. За словами чиновника, у місті більшою популярністю користується опікунство і відсоток дітей, які йдуть під опіку в Луцьку хороший. 
Опікунами найчастіше стають родичі дитини, – сказав заступник міського голови. Є випадки, коли це право в людей забирають. Таких фактів цьогоріч в Луцьку зафіксовано 5, – розповів він. Наразі ж, в обласному центрі Волині під опікою перебуває 178 дітей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus