USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Луцьку двічі на тиждень годують «бомжів». ВІДЕО

23 Вересня 2009 11:43
Безкоштовний обід для безпритульних лучан відбувся учора на березі річки Сапалаївки, в районі вулиці Івана Франка. Про це інформує репортер «Волинських Новин».
Вулична палатка, де двічі на тиждень їдять бідні, розташована неподалік обласного міськгазу, на вулиці Івана Франка.
Ініціатором та виконавцем такого благодійного проекту є громадська організація «Спілка самаритян міста Луцька». Її виконавчий директор Ігор Ляшук  розповідає, що в Україні досі немає статистики щодо безпритульних дорослих людей. Немає таких даних і у Луцькій міській раді.
До слова, у червні волинський обласний благодійний фонд «Переображення» в рамках конкурсів соціальних проектів, оголошених міською радою, виграв проект по створенню центру обліку безпритульних громадян, наданню їм юридичної допомоги у виробленні документів. Однак через бюрократичні перепони його реалізація не розпочалася і досі.
На відео - виконавчий директор «Спілки самаритян міста Луцька» Ігор Ляшук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 24 Вересня 2009 09:35
Прочитав новину неуважно і спочатку подумав, що виконавчий директор спілки самаритян Луцька зображений на фото... Але потім зрозумів, що на відео :-)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus