USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку готують до свят ялинки Театрального майдану

11 Грудня 2008 13:35

Як і обіцяв Луцький міський голова Богдан Шиба, у місті вже розпочали підготовку до новорічних та різдвяних свят: ялинки, які ростуть на Театральному майдані, прикрасили гірляндами. Про це 11грудня інформує репортер «Волинських Новин».

Окрім того, рішенням виконкому суб’єктам господарювання дозволено з 15 грудня 2008 року по 6 січня 2009 року  продавати хвойні дерева та новорічні іграшки у спеціально відведених місцях. Таких місць у Луцьку буде 16.
Як інформує офіційний сайт Луцької міськради, суб’єктам господарювання потрібно укласти договір із ЖКП, на території яких буде проводитись торгівля, щодо прибирання зазначеної території. Крім того, визначено щоденну оплату за видачу дозволу на розміщення об’єктів торгівлі. Вона коштуватиме 17 гривень.
Також потрібен дозвіл департаменту підприємництва, який видаватимуть відповідно до затвердженого переліку вулиць, на яких дозволено розміщувати пункти з реалізації хвойних дерев та іграшок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus