USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку говорили про необхідність знань для успіху

18 Лютого 2009 18:19
Навіщо потрібні знання та як їх застосувати у майбутньому, – на ці запитання намагалися відповісти сироти та молодь позбавлена батьківської опіки під час засідання клубу зустрічей з успішними людьми, яку організував Луцький міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Про це 18 лютого інформує репортер «Волинських Новин».
На зустріч, яка мала назву «Більше знаєш – більше можеш», організатори запросили студентку Волинського національного університету імені Лесі Українки, фотокореспондента газети «Віче», фіналістку конкурсу «Студент року – 2008», що брала участь у Європрограмі «Подорож та відпочинок» Ніну Ліщук та студентку Луцького національного технічного університету, фіналістку конкурсу «Студент року – 2008 », головою волонтерського гурту «Твори добро», заступником голови «Асоціації молодих реформаторів» Вікторію Левчук.
Як розповіла директор Луцького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ніна Грабаровська, на прикладах успішної молоді вони прагнуть показати, як можна досягнути мети, якщо прикласти до цього максимум зусиль.
«Окрім того, ми хочемо допомогти молодим людям не боятися розвивати творчу ініціативу, навчити їх правильно та змістовно організовувати своє дозвілля. Виховати кращі якості характеру: наполегливості, працелюбності, доброти та щирості – це наша мета», – наголосила пані Грабаровська.
Гості зустрічі ділилися з присутніми секретами успіху, розповідали про свої досягнення та відповідали на запитання молодих людей. Закінчилося дійство «солодким столом».    
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus