USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку гральні заклади були відкритими. Але послуг вони не надавали

3 Червня 2009 13:05

В обласному центрі Волині провели перевірки роботи гральних закладів. Суттєвих порушень вони не виявили: навіть якщо заклади були відкритими, то ігрові автомати – відключені. Про це 3 червня у коментарі «Волинським Новинам» розповів директор департаменту підприємництва Луцької міської ради Олександр Козлюк.
Перевірки гральних закладів департамент підприємництва Луцькради здійснював із 18-го по 23-тє травня 2009 року, іншими службами ( відділом МВС, пожежниками, санстанцією, податковою ) з 11-го травня, – розповів Олександр Козлюк.
У ході перевірок як в денний, так і у вечірній час після 20.00, встановлено, що об’єкти грального бізнесу на території міста, в переважній більшості, були відкритими, проте послуг відвідувачам не надавали. За результатами перевірок у 74-х об’єктах виявлено 195 порушень щодо дотримань вимог пожежної безпеки. Притягнуто до адмінвідповідальності 11 суб’єктів господарювання. Стосовно податкового законодавства, то порушень не встановлено, – сказав директор департаменту підприємництва.
За словами пана Козлюка, те, що гральна установа є відкритою, але не надає послуг – не є порушенням. «Наприклад, ви є суб’єкт господарювання, у вашій власності знаходиться суб’єкт – це ваша власність. Не можна заборонити і закрити чиюсь власність», – пояснив Олександр Козлюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 3 Червня 2009 14:09
Брехня на власні очі бачив як грають у залах а ще декілька були відкрити і автомати увімкненні
Анонім Показати IP 3 Червня 2009 16:25
Вже двічі на власні очі бачила "картину" на пр. Відродження - підходить до грального закладу людина, стукає у двері або набирає номер телефону і її тишком-нишком, оглядаючись пропускають в середину.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus