USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку Ющенко давав уроки історії

15 Жовтня 2009 09:26
Президент України Віктор Ющенко відвідав обласний центр Волині і виступив перед лучанами на Урочистих зборах з нагоди свята Покрови Пресвятої Богородиці, Дня українського козацтва та річниці створення УПА. Про це 15 жовтня інформує репортер «Волинських новин».
Президент зауважив, що Покрова – це особливий день в житті держави, а для нації це чутлива дата в духовному календарі. Це день нашого козацтва і кожного, хто вважає себе захисником України та її ідей.
Віктор Ющенко зауважив, що якби був учасником тих подій і знав би можливість трагічного фіналу і його спитали, де він був би, Президент відповів: «Я був у селищі Колки, які породили ідею української республіки». Також він нагадав присутнім про Августина Волошина, Президента Карпатської України, котра проіснувала 16 годин, і про провідників ОУН, яких одними з перших кинули в табори та розстріляли, про Бабин Яр і героїчний приклад Олени Теліги. Він додав, що саме на таких прикладах і формується нація.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus