USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.00

У Луцьку хочуть аби дитсадки охороняли «міцні хлопці»

21 Травня 2013 17:50
У дитячих дошкільних закладах незабаром можуть встановити кнопки виклику охорони. Таким чином луцькі депутати хочуть убезпечити незахищені нині дитсадки від правопорушників.

Про це йшлося під час постійної комісії з питань торгівлі, послуг та розвитку підприємництва Луцької міської ради 21-ого травня.

Дитячі садочки абсолютно незахищені від сторонніх, туди безперешкодно можуть проникнути правопорушники, п’яні особи і заподіяти шкоду дітям, - вважає депутат Луцької міської ради Андрій Осіпов. Тому він пропонує укласти договори з охоронними фірмами на встановлення кнопки «виклику».

«Зараз такий небезпечний світ. Як завідувачка чи вихователі розправлятися з людиною, яка проникне в садочок? А так: натиснуть кнопку, прийде наряд і порушниками займатимуться міцні хлопці», - зауважив Андрій Осіпов і додав, що на кону - безпека дітей.

Його ініціативу підтримав депутат Юрій Вега, однак зазначив, що охоронні фірми не мають бути зацікавлені у надприбутках: «Рівень рентабельності буде не вище 15%, як у комунальних підприємств».

Воодночас, Андрій Осіпов висловив сподівання, що в місті знайдуться бізнесмени, які забезпечать охорону садочків безплатно. До речі, у Луцьку два ДНЗ уже встановили такі кнопки охорони.

У підсумку члени комісії підтримали проект рішення на встановлення кнопок для охорони.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Батько з ДНЗ №31 Показати IP 21 Травня 2013 18:59
цілком підтримую!
лучани Показати IP 21 Травня 2013 19:11
Чергове видоювання бабла. Невже номер 102 хтось відмінив?
Лучанка Показати IP 22 Травня 2013 09:27
Цілком підтримую.Колит гріим пальне, буде пізно.До лучани, видно, у вас не має діток,коли так кажете. Яке 102,як вони реагують ці менти на виклики, а ніяк,доводилося викликати, приїхали через 2 години.Світ дуже небезпечний, що зроблять одна вихователька і нянечка, кои недай Боже зайде якийсь маньяк, чи просто сизофренік,зараз їх на кожному кроці від нашого злиденного життя.А в садочках двері відкриті по всіх групах, ніяких чергових,щоб хоч пропускали людей і запитали, ви куди ідете,заходь і роби що хоче.Правильно підняли питання.Здаємо гроші чорт-зна нащо,краще здати на охорону діток.Але ж ми, як завжди, вижидаємо,щоб грум пальнув

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus