USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

У Луцьку хочуть створити центр туристичної інформації

24 Червня 2009 14:54
Постійна комісія Луцької міської ради з питань міжнародного співробітництва, інформаційної політики, молоді, спорту та туризму під час свого засідання 23 червня підтримала проект, яким передбачається створення у Луцьку центру туристичної інформації. Про це інформує репортер «Волинських Новин».
 
Начальник відділу туризму та рекреації департаменту культури та збереження історичної спадщини Луцької міської ради Юрій Моклиця розповів, що вони до Фонду сприяння розвитку місцевого самоврядування подали проект. Його «Основний момент» – створення у Луцьку Центру туристичної інформації на зразок того, що є у польському Любліні. Цей центр буде спеціалізуватись на промоційних заходах. Реалізація цього проекту дасть змогу забезпечити якісне обслуговування подій, які привертають до обласного центру велику кількість туристів. Крім того, планується створити пересувний пункт обслуговування туристів, де останні зможуть отримати буклети, консультації, іншу допомогу.
 
Центр туристичної інформації хочуть створити в центральній частині міста.
 
За словами пана Моклиці, лише у вересні буде результат, луцький проект виграв чи ні. У випадку проходження проекту фонд надає 80 відсотків фінансування, а від Луцька вимагається решту 20%.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus