USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

У Луцьку книги відтепер можна купити за ціною видавця. ФОТО

15 Травня 2009 18:21
В обласному центрі Волині з’явився новий книжковий магазин «Читай.Країна», у відкритті якого взяв участь віце-прем’єр-міністр України Іван Васюник. Про це 15 травня повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
При відкритті магазину книги присутні переважно розповідали про значимість літератури та знань, яки з неї можна почерпнути. «Хто навчається без книги, той черпає решетом», - згадав приказку Іван Васюник. Також віце-прем’єр висловив переконання, що у кожному населеному пункті обов’язково мають побудувати книжкові крамнички.
 
Голова Волинської облдержадміністрації Микола Романюк привітав усіх присутніх із відкриттям книжкового супермаркету та побажав читачам побільше цікавої літератури знайти для себе у ньому.
 
«Якщо на перших поверхах будинків розташувати книжкові магазини та бібліотеки, замість ігрових клубів, то наша молодь буде найрозумнішою у Європі», - зазначив Луцький міський голова Богдан Шиба.
 
Головна ідея нового супермаркету – продаж та популяризація україномовної літератури. Хоча також можна віднайти російські та польські книги. Прикметно, що тут книжки продають за ціною видавця.
 
Книжкові супермаркети «Читай.Країна» планують також відкрити у Харкові, Одесі, Львові та Києві. Перспективна мета – створення мережі таких сучасних книгарень у всіх регіонах України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 17 Травня 2009 10:21
Дуже цікава новина!!! Але так важко було написати на якій вулиці розміщений магазин??? Бо це ж РЕКЛАМА!!! Новина як пшик,шкода.
допитливий Показати IP 18 Травня 2009 10:23
а де знаходиться ця книгарня?
Марія до допитливий Показати IP 28 Червня 2015 13:38
здається на Червоного хреста, але я точно не впевнена)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus