USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку на 40-му, 33-му та ДПЗ з’являться фермерські ярмарки ?

20 Січня 2009 12:47
Сьогодні, 20 січня, Луцький міський голова Богдан Шиба вів бесіду із представниками Асоціації фермерів та приватних землевласників Волині. У розмові йшлося про можливість створення у Луцьку нових фермерських ярмарків на 40-му, 33-му та у районі ДПЗ, – інформує репортер «Волинських Новин».
 
Можливе створення нових фермерських ярмарків (на зразок такого, що по вулиці Глушець) обговорювалося під час наради із фермерами. Їх створять після огляду земельних ділянок та уточнення інших важливих моментів.
 
У суботу, 24 січня, міський голова зголосився підписати меморандум про співпрацю між міською владою та волинськими фермерами на три роки.
 
Сьогодні ж вирішували нюанси суботньої угоди. Серед них зі сторони фермерів передбачається надання ними якісної продукції, забезпечення нею закладів освіти без участі посередників, які тільки набивають ціну на товарах.
 
Окрім того, фермери, якщо влада сприятиме у збуті їхніх товарів, обіцяли брати участь у різноманітних соціальних проектах – безкоштовно надавати продукти сиротинцям, інтернатам. Також, обговорювалася й можливість обміном певних товарів фермерських господарств між різними областями України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus