USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

У Луцьку на аукціон виставили кросівки Анатолія Тимощука

8 Грудня 2008 13:00
Під патронатом Луцького міського голови Богдана Шиби та голови облдержадміністрації Миколи Романюка у народному домі «Просвіта» 7 грудня відбувся II щорічний доброчинний вечір «Я мрію...», – повідомляють «Волинські Новини».
Кошти, зібрані під час цьогорічної акції, за інформацією офіційного сайту Луцької міськради, будуть передані Крупівському навчально-реабілітаційного центру та спеціальному дитячому навчального закладу № 21, де виховуються діти з вадами зору. У цьогорічній акції, як і минулого року, взяла участь народна артистка України, Герой України Ніна Матвієнко.Перед початком вечора відбулася прес-конференція для представників ЗМІ. На ній Луцький міський голова Богдан Шиба зазначив: «В умовах сьогодення можна багато про що забути, але не можна забути і відкласти думки про допомогу дітям, які потребують нашої і матеріальної, і духовної підтримки. Такі благодійні акції, як сьогоднішня, дозволять проявити більш добрі риси характеру в кожному з нас».
Ніна Матвієнко подякувала організаторам за таку ініціативу і зазначила, що «ми мусимо робити такі благодійні кроки, бо ніде немає такої доброї України, як наша. А тому відкриваймо свої душі для добрих справ. Робімо добрі справи для незрячих дітей, бо хоча вони не бачать очима, та відчувають серцем те, що навколо всіх нас...»
Загалом у програмі вечора, крім концерту Ніни Матвієнко та В’ячеслава Хурсенка, виступили мистецькі колективи Волині та України, видатні митці Волинської обласної філармонії. Також відбувся аукціон дитячих робіт, малюнків, витинанок, флористичних прикрас.
До речі, серед лотів, виставлених на «тихий» аукціон були кросівки видатного футболіста з Луцька Анатолія Тимощука, книга від Фонду Катерини Ющенко з її підписом, картини місцевих художників.
До цієї акції було відкрито спеціальний рахунок, на який до 19 грудня можна надсилати кошти на благодійні цілі. Переказати кошти можна за спеціальним рахунком: 35421002001363 МФО 803014 ГУДКУ у Волинській області, код 20148727.Організаторами цьогорічного вечора виступили керівник громадської організації «Суцвіття» Катерина Федончук і директор Приватної школи іноземних мов «Клас» Тетяна Євдокимова.
Довідково:
Крупівський навчально-реабілітаційний центр для дітей із вадами зору опікується 85 вихованцями. На сьогодні центр потребує зміцнення матеріально-технічної бази для забезпечення якісної корекційної освіти в навчальному, виховному і медичному напрямках (придбання наочності та тифлокомплексу, необхідних для дітей із вадами зору, тощо).
Нагадаємо, під час першого доброчинного вечора «Я мрію…», який відбувся наприкінці минулого року, було зібрано близько 20 тисяч гривень, а також телевізор, 100 комплектів постільної білизни та спортивний інвентар для вихованців інтернатних закладів. На ці кошти для Липлянської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернат, де виховується більш ніж 100 дітей з особливими потребами, було закуплено м’які меблі та стільці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus