USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку на церкву зароблятимуть джазом

5 Грудня 2008 11:33
Джазмен Олег Баковський об’єднав друзів та партнерів – поціновувачів джазової культури в Луцьку – і створив Волинську обласну громадську організацію «Луцький джаз клуб». Про це 5 грудня повідомляють «Волинські Новини».
Як інформує сайт Луцької міськради, клуб створили після міжнародного джазового фестивалю «Art Jazz Cooperation 2008». До Клубу ввійшли усі небайдужі до розвитку духовності люди, які вже протягом більш як трьох років долучалися до джазових проектів, що відбувалися на теренах Волинської області.
Волинська обласна громадська організація «Луцький джаз клуб» була створена задля сприяння розвитку джазової культури, а  джаз клуб –  культове місце в Луцьку, яке б стало осередком культурних подій міста.
Першою подією, що принесе задоволення естетичних потреб лучан, стане міжнародний джазовий фестиваль «Jazz Bez…2008» у Луцьку, який відбудеться 12 грудня  у Центрі культури та дозвілля ВНУ імені Лесі Українки та 13 грудня в пивному клубі.
Протягом антракту першого концертного дня (12 грудня) відбудеться традиційна благодійна фотовиставка Олександра Більчука, частина коштів від якої буде переказано музиканту Богдану Самохваленку. Такі благодійні акції неодноразово проводилися БФ «Співдружність-Волинь», а тепер і Луцьким джаз клубом.
Джаз клуб долучиться до благодійної допомоги ВНУ імені Лесі Українки на побудову університетської каплички. Певна сума від проданих квитків буде виділена університету.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 5 Грудня 2008 13:10
Редакції: "небайдужі до розвитку духовності люди" ходять до церкви, утримуючись від розваг під час Різдвяного посту.
Агностик Показати IP 5 Грудня 2008 16:00
"небайдужі до розвитку духовності люди" читають книги, ходять до театру, чинять добро і намагаються розвиватись і вдосконалюватись а не до церкви (синагоги, мечеті) ходять.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus