USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

У Луцьку нагородили учасників конкурсу різдвяної атрибутики. ФОТО

10 Січня 2013 15:04
Найкращою роботою на конкурсі різдвяно-новорічної атрибутики «Святвечір» стала витинанка «Різдво Христове» вихованця Люблинецького інтернату-ліцею.

Нагородження переможців IX обласного конкурсу різдвяно-новорічної атрибутики відбулося у приміщенні Волинського краєзнавчого музею 10 січня.

Участь у цьогорічному конкурсі взяли студенти Володимир-Волинського педагогічного коледжу, вихованці творчих гуртків та шкіл багатьох районів області.

Члени журі відзначили високу майстерність та творчий підхід авторів та їхнє уміння поєднати традиційні атрибути із новими техніками і матеріалами.

Так, переможцем «Святвечора» став учень Люблинецького НВК «ЗОШ-інтернат – ліцей» Олександр Лукашик. Він отримав диплом за творчість та високу майстерність у створенні витинанки «Різдво Христове».




Оскільки переможець не зміг прийти на церемонію нагородження, його диплом забрав керівник гуртка образотворчого мистецтва Люблинецького інтернату-ліцею Олександр Третюк. Він зазначив, що для створення витинанки, яку визнали найкращою, потрібна відповідальність, точність і велика охайність. «І Лукашик Олександр мав терпіння виконати усі дрібні елементи роботи», - зазначив художній керівник.

Друге місце дісталося студентці Володимир-Волинського педагогічного коледжу Людмилі Данилюк і вихованці студії «Поліське золото» школи у селі Соловичі Турійського району Мирославі Гловацькій.

А третє місце із вихованцем гуртка «Народна лялька» Дмитром Корельчуком розділили студентки Володимир-Волинського педагогічного коледжу Яна Родуманова і Руслана Бабійчук.








Нагадаємо, виставка робіт учасників конкурсу почала функціонувати наприкінці минулого року.

А присутній на заході начальник управління культури і туризму ОДА Володимир Лисюк зазначив, що роботи учасників конкурсу «Святвечір» експонуватимуться у межах етнофестивалю «Різдво у Луцьку» та святково-обрядового різдвяного дійства «Три празники в гості», які відбудуться 12 січня.







Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Прикріпити файл

Система Orphus