USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Підбили підсумки фотоконкурсу на фестивалі вуличної їжі у Луцьку

6 Травня 2015 14:50
За два дні фестивалю вуличної їжі у Луцьку сфотографували більше 300 осіб, зробили понад 800 знімків й зібрали майже 5 000 гривень.

Нагадаємо, 3 та 4 травня вперше у Луцьку відбувся фестиваль вуличної їжі. Захід відвідало чимало лучан.

ГО «Фундація розвитку громад» також взяла участь у фестивалі. Організація підготувала фотостенд та організувала зйомку усіх охочих. У цьому допомогли фотографи Олег Гордіюк та Лідія Кожевнікова, - повідомили у прес-службі Фундації.

«Ми вдячні організаторам, що запросили нас на свій страх та ризик. Деякі фотографії уже виклали на сторінці організації у соціальній мережі «Facebook», решту завантажимо згодом. Просимо трохи зачекати, адже хочемо вибрати найкращі фото з вами та зробити їх ще кращими», – зауважує виконавчий директор ВОГО «Фундація розвитку громад» Юлія Євпак.

«Ми, як організатори, дуже тішимося з того, що ви були окрасою заходу й об’єктивно його оцінюєте, адже зараз у людей дуже багато емоцій. Ці червоні маки, вони по всьому «Facebook». Люди вдячні за можливість потішити себе гарними фото та долучитися до допомоги АТО», – ділиться враженнями від співпраці начальник відділу у справах сім’ї та молоді Олексій Веремійчик.

Зауважимо, що усі виручені організацією кошти будуть спрямовані на забезпечення потреб волинських солдат. Переглянути звіти про виконану роботу та направлену солдатам допомогу можна на офіційному сайті організації, а також у соціальних мережах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
мдааа Показати IP 6 Травня 2015 15:25
А цей гей-кордунов вже завязав з мужиками?
Ммммм до мдааа Показати IP 6 Травня 2015 16:19
думаю для тебе зможе зробити вперше виключення із правил, і всежтаки вперше стати геєм та задовільнити тебе ,раз тобі так це потрібно та цікаво .
мдааа до Ммммм Показати IP 6 Травня 2015 22:49
Кордунчик, не пиши під чужими ніками,ми тебе вирахували,голубятня
Мдааа до мдааа Показати IP 6 Травня 2015 23:17
нажаль це не він , і можем поговорити про це якщо бажаєш і маєш сміливість.
мдааа до Мдааа Показати IP 7 Травня 2015 07:46
Так ти його партнер по світло-синім справам....?. на адвоката не дуже схожий
1111 Показати IP 6 Травня 2015 17:13
а веремійчик не поділився враженням від російського пійла в замку? 5000 гостей фестивалю і 5000 гривень зібрали?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus