USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку накрили два склади «китайського барахла»

6 Липня 2010 09:37
У Луцьку податкова міліція спільно із санепідемслужбою виявила факт торгівлі продукцією китайського виробництва без маркування та документів.
Про це повідомили в Управлінні податкової міліції ДПА України у Волинській області.
Посуд, дитячі іграшки та сувеніри переважно китайського виробництва реалізовували гуртом на двох оптових складах в Луцьку.
Володіючи оперативною інформацією про можливі порушення законодавства при зберіганні та реалізації цього товару, співробітники УПМ ДПА в області у рамках операції «Щит» у взаємодії з працівниками Луцької міськрайонної санітарно-епідеміологічної станції перевірили оптові склади.
В ході перевірки з’ясувалося, що двоє приватних підприємців, котрі здійснювали діяльність на гуртівнях, і справді порушили закон. Зокрема ЗУ «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення.» та «Державні санітарні правила та норми».
Гуртівні функціонували без дозволу санітарно-епідеміологічної служби, а продукція реалізовувалась без відповідного маркування та документів, які б підтверджували її якість та походження. Відтак головний лікар Луцької міськрайонної санітарно-епідеміологічної станції виніс постанову про накладення заборони на діяльність оптових складів.
Тим часом, співробітники податкової міліції вилучили з незаконного обігу 1526 найменувань продукції загальною вартістю 1 млн. 33 тис.грн.
Зараз податківці встановлюють походження вилученої продукції. Також йде перевірка її відповідності санітарно-гігієнічним нормам.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Маруся007 Показати IP 6 Липня 2010 09:44
вам не дивно, що більше ніж облсес про свою роботу звітується головний лікар луцька?кажуть янко до своїх, які вилазять без неї на телебачення та в газети ставиться дуже жорстко. подейкують, без її розпису на документі не вилазить жодна інформація... а що кажуть, журналісти?їм легко розмовляти з пані янко?
Хохма Показати IP 6 Липня 2010 09:50
Заказали пацанів конкуренти. Податкова і спецслужба(санстанція) повідомляю, що на ринках і у магазинах області приблизно 90% іграшки "без відповідного маркування та документів, які б підтверджували її якість та походження", 80% одягу і т.д. то мо усіх позакриваєте? Холуї ПРдунів.
VSC Показати IP 6 Липня 2010 11:09
Лавры главсанврача Росси Онищенко, не дают покоя нашим санитарам. Очень удобный аргумент в конкурентной борьбе. А просто перекрыть каналы поставки не пробовали? Валите все на таможню, там и работайте. Только не берите взяток и попробуйте работать честно, а вдруг получиться.
BRUS Показати IP 6 Липня 2010 11:26
в луцьку китайські товари без документів ??? НЕ ВІРЮ! :) та тут треба кожен другий маГазин чи склад закривати. ПОКАЗУХА!!!
маруся Показати IP 7 Липня 2010 11:30
скільки знаю, це робота не санстанції а держстандарту! чи робить сес ліцензії для таких речей? краще подивіться в яких умовах працюють люди, це ж ваше, шановні!
Глядач Показати IP 7 Липня 2010 14:18
А були ж гарні декларації що санстанція більше не лізтиме в бізнес... До речі - в Грузії санстанцію розпустили, і країна одна з перших по темпах розвитку в світі. Робіть висновки, слуги народу.
Корр Показати IP 7 Липня 2010 15:37
Сегодня, 7 июля, Верховная Рада предоставила субъектам хозяйствования право осуществлять любую не запрещенную законом хозяйственную деятельность по декларативному принципу, то есть на основании лишь уведомления разрешительных органов о своем намерении, без обязательного получения документов разрешительного характера.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus