USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

У Луцьку наразі лікується троє дітей iз ВІЛ-інфекцією

18 Березня 2009 10:56
У Луцьку наразі лікується троє дітей iз ВІЛ-інфекцією. Про це під час наради у начальника управління охорони здоров’я Луцької міської ради Федіра Кошеля розповіла головний лікар міської дитячої поліклініки Світлана Бахолдіна, – 18 березня інформує репортер «Волинських Новин».
За словами Світлани Бахолдіної, всі ці діти мають інвалідність і перебувають на диспансерному спостереженні. «Діти, народженні від ВІЛ-інфікованої матері, від першого дня харчуються дитячими сумішами, котрі надає Центр СНІДУ», – зазначила пані Бахолдіна.
Окрім того, головний лікар міського пологового будинку Михайло Токарчук зазначив, що усі вагітні жінки проходять обстеження на виявлення ВІЛ та СНІДу. «Упродовж вагітності майбутніх мам простежують тричі. Інфіковані жінки народжують за допомогою кесаревого розтину на 38 тижні вагітності», – додав пан Токарчук.
Також, за словами головного лікаря міського пологового будинку, жінки, які надходять до закладу незадовго до пологів, проходять так звану ТЕС-систему на швидше обстеження.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 18 Березня 2009 11:41
замітьте, ні у кого не знайшли віруса СНІДу, а вже лікують. На сонові цього побудований фесь міф про СНІД, глобальна піаракція по всьому світу, гроші величезні - круче чем війна

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus