USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

У Луцьку сонячних діток привітали солодкими новорічними подарунками

27 Грудня 2017 22:01
Напередодні новорічно-різдвяних свят у Волинській обласній громадській організації батьків дітей з синдромом Дауна та іншими порушеннями розвитку (ВОГО «Даун-синдром») відбулася святкова зустріч. До дітей на гостини завітали радник Луцького міського голови Ігор Поліщук і начальник управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ліна Галан.

Діти підготували для батьків і гостей невеличкий концерт — заспівали різдвяних пісень та за допомогою костюмів і різдвяної атрибутики відтворили історію народження маленького Ісуса, повідомляють на сайті міськради.


Після вистави дітей та їх батьків із прийдешнім Новим роком та Різдвом Христовим привітав радник міського голови Ігор Поліщук.

«Дякую діткам за чудову виставу, за їх талант. Також дякую батькам цих діток за те, що створили громадську організацію, яка розвивається та постійно рухається вперед. Цього року у нас склалася гарна та результативна співпраця. Сподіваюся, що у новому році ми реалізуємо ще багато чудових проектів. Допомагати та підтримувати дітей особливої долі - це наш обов’язок», - зазначив він.

Голова правління ВОГО «Даун-синдром» Олена Мельник, своєю чергою, подякувала Ігорю Поліщуку за підтримку та сприяння в усіх справах. З її слів, зараз найбільша проблема, з якою доводиться стикатися членам організації - це нестача приміщень для проведення різноманітних заходів для діток.

Ігор Поліщук зазначив, що у наступному році планують розпочати будівництво реабілітаційного центру для людей з особливими потребами на вулиці Бенделіані. З міського бюджету на це виділено 2 млн грн. «Ви зможете використовувати це приміщення для своїх потреб», - запевнив він.

На знак вдячності за співпрацю Олена Мельник вручила Ігорю Поліщуку спеціальну відзнаку організації та подарунок- різдвяний вінок ручної роботи, виготовлений матерями особливих діток.

Відзнаку та подарунок ручної роботи отримала й начальник управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ліна Галан.

На завершення діти отримали солодкі новорічні подарунки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus