USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку розгадували послання трипільців

12 Серпня 2015 17:32
Екскурсію-квест для дітей віком від 3-х до 6-ти років організували у Волинському краєзнавчому музеї. Маленьких відвідувачів ознайомили із найдавнішим періодом в житті людства. Про це йднться на сайті Волинського краєзгавчого музею.

У формі гри діти дізнавалися цікаві факти із життям первісних людей. Вони отримали лист із прихованим посланням і мали його розгадати. Йшлося про життя та побут, зокрема трипільців, які у символах лишили відомості про свою культуру.

Діти також отримали завдання створити власноруч первісний малюнок вуглинкою та розгадати, що кожен хотів ним розповісти. Картинки вийшли різноманітними, на них маленькі художники зобразили, як первісні люди полювали, які у них були будинки. Також дітям пропонували створити власноруч первісний посуд, а саме виліпити глечика.

Наступним завданням стало відчути себе справжнім археологом. Діти шукали, розкидані по музею речі (камінці, монети, дзеркальця, прикраси, гребінці та ін.) та мали віднайти їхні давні відповідники в експозиції й розповісти, для чого слугували ці речі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus