USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку найвищий показник природного приросту населення по області

4 Серпня 2009 17:26
В обласному центрі Волині, за результатами шістьох місяців 2009 року, збільшився показник народжуваності із 13,4 до 15,28 на тисячу населення. Однак, поруч з таким позитивним показником, є низка негативних тенденцій – збільшилася смертність дорослого населення від новоутворень, цукрового діабету, інфаркту. Про це йшлося під час засідання колегії управління охорони здоров’я Луцької міської ради, – інформує 4 серпня репортер «Волинських Новин».
 
У Луцьку, за результатами першого півріччя, зменшився показник смертності – із19,67 до 9,56. Природній приріст + 5,72 є найвищим у області, – сказав заступник начальника управління охорони здоров’я Луцької міської ради Микола Якимчук. Також у Луцьку знизилася смертність працездатного населення, онкозахворюваність, захворюваність активним туберкульозом, туберкульозом легень.
 
Однак, поруч з такими позитивними показниками, є низка негативних тенденцій. Наприклад, збільшилася смертність дорослого населення від новоутворень, цукрового діабету, інфаркту. Також дещо підвищився показник захворювання населення на інфекційні недуги, зріс показник поширення ВІЛ-інфекції, СНІДу. Окрім того, порівняно із 2008 роком, лучани стали частіше скаржитися на хвороби органів травлення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 4 Серпня 2009 20:42
Бог охороняє волинян

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus