USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку не буде головної новорічної ялинки?

28 Листопада 2008 18:25

Луцьк, можливо, залишиться без головної новорічної ялинки. Про це в ексклюзивному коментарі «Волинським Новинам» 28 листопада розповів директор департаменту містобудування Луцької міської ради Георгій Шевчук.
Як розповів Георгій Шевчук, до міської ради звернулися «борці за збереження зелених насаджень та члени екологічних організацій» з проханням не вирубувати ялинки для прикрашення центру міста у новорічні та різдвяні свята, а прикрасити ті, що ростуть на Театральному майдані.
«Тут, скоріше за все, мова йде про групу ялинок, які ростуть поряд», –пояснив пан Шевчук. Однак цю пропозицію може підтвердити або скасувати громада міста шляхом особистих звернень. У будь-якому випадку, остаточне рішення за результатами розгляду цієї пропозиції виконкомом Луцькради.
Директор департаменту містобудування Луцької міської ради вважає цю ідею цікавою. На його думку, оформлення групи ялинок, як однієї, допоможе облцентру Волині вирізнитися серед міст України. «Адже ще ні у кого такого не було – група живих ялинок прикрашена як єдина центральна у місті», –  наголосив він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Анонім Показати IP 28 Листопада 2008 21:33
А чому б не зробити так як роблять всі цивілізовані країни? Зконсруювати металевий каркас у вигляді ялинки і повстромлювати в нього гілки, думаю, що буде нормально.
Анонім Показати IP 29 Листопада 2008 00:18
Мені також ця ідея здається цікавою і справді оригінальна.А то шкода вирубають ялинку просто ЖАХІТТЯ як прикрасять а через місяць викінуть.Краще нехай ВИКОНКОМ виділить кошти на нові іграшки та гірлянди.
Пані Моніка Показати IP 29 Листопада 2008 13:56
І правильно!
месник Показати IP 29 Листопада 2008 14:38
Мабудь Шиба до себе додому її забере
Анонімus Показати IP 29 Листопада 2008 22:33
За одлну ялинку стікі шуму... Їх вседно щодня вирубують на деревену по пару тисяч кубометрів... Так що ставити нормальну ялинку і не паритись!
Доктор Шмурге Показати IP 30 Листопада 2008 18:04
Анонімus ти безголовий!Все правильно вирішено.Ще й треба кримінальну відповідальність за вирубку ялинок ввести.Чим потім наші діти будуть дихати?Заборонити продаж живих ялинок 100%.Хочеш ялинку-сади в своєму дворі.Не країна а х.....
Alex Показати IP 30 Листопада 2008 21:25
На металевий каркас також потрібні гілки з живої ялинки і багато. Я думаю, що правильно - нарядити ялинки, що ростуть поряд. Поставити між ними Діда Мороза і Снігурочку.
Анонімus Показати IP 1 Грудня 2008 12:55
Доктор, не хвилюйся ялинки вирубують а також на звідбнені площі садять нові, і йде такий кругообіг насаджень! чи ти думаєш що ялинки повинні рости по 100-200 років і "вмирати своєю смертю"? Якшо вирубувати і висаджувати з розумом то твоїм внукам хвататиме ялинок!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus