USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку не дозволять встановлювати «незатверджені» кіоски

3 Липня 2013 12:16
Підприємцям запропонують розміщувати тимчасові споруди лише за чітко визначеною комплексною схемою.

Про це йшлося під час засідання виконкому Луцької міськради 3 липня.

Як розповів начальник управління містобудування та архітектури Луцької міськради Юрій Казмірук, у зв’язку із прийняттям нового законодавства усі малі архітектурні форми набули статусу тимчасових споруд. Після їх огляду та інвентаризації фахівцями профільних підрозділів у Луцьку виявилося, що лише приблизно їх третина задовольняє вимоги, згідно з якими вони мають бути розміщені.

Головний архітектор Луцька розповів і про розміщення нових кіосків чи «лотків». Так, підприємцям запропонують 8 основних типів тимчасових споруд. Зокрема, це стосується того, як має виглядати тентова архітектура, яке оздоблення можна використати під час встановлення. Мовляв, кіоски 15-річної давності морально й естетично застаріли.

Комплексну схему розміщення тимчасових споруд розробили для вулиць, де є попит на це.

Утім, за словами Юрія Казмірука, не обов’язково встановлювати лише запропоновані типи кіосків. Підприємець сам може дати на розгляд свою пропозицію щодо зовнішнього вигляду тимчасової споруди, яку він хотів би встановити. А вже в управлінні містобудування та архітектури вирішать, затверджувати її чи ні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus