USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

«Не я б’ю, верба б’є», - народне віче у Луцьку. ФОТОРЕПОРТАЖ

13 Квітня 2014 18:40
Народне віче у Луцьку розпочалось із обговорення «Східного питання» та мобілізації.

Так, під символічною назвою «Не я б’ю – верба б’є» стартувало чергове народне віче на Театральному майдані сьогодні, 13 квітня.

Захід розпочали із традиційного виконання Гімну України. Його виконали усі учасники, щиро поклавши руку на серце.


Віче відвідав політичний та громадський діяч Тарас Стецьків, котрий ще раз підтвердив, що «Путін не зупиниться на окупації Сходу». Він наголосив, що планує обговорити питання відновлення військових таборів при навчальних закладах та курсів надання невідкладної медичної допомоги із секретарем РНБО Андрієм Парубієм.


Утім, очільник осередку «Правого сектору» на Волині Павло Данильчук зауважив, що силовий блок організації уже мобілізували на Схід. Також він обурився з приводу витрати "десятків тисяч гривень на агітацію політиків у межах президентської кампанії".

На це керівник штабу «Самооборони Майдану» на Волині Андрій Хведчак сказав, що потрібно займатися не тільки мобілізацією, а й наданням спонсорської допомоги військовим частинам. На його думку, волинські бізнесмени могли б активніше допомагати військовим у такий скрутний для України час.

До слова, нового очільника Волинської міліції Петра Шпигу нагородили бруківкою із Інститутської, аби той не забував про минулі події.


Опісля кожен охочий міг поставити будь-яке запитання біля «вільного мікрофону».
Не обійшлось і без традиційного «частування» вербою.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Анонім Показати IP 13 Квітня 2014 18:44
Товпи людей....
Вільна Волинь до Анонім Показати IP 13 Квітня 2014 19:02
І то чим далі, тим "більше"...
парторг Показати IP 13 Квітня 2014 19:31
Ооо! Повилазили ці Стецьківи... скільки років і чутно не було, а тут ... захотів лакомого кусочка? Нероба!!!
Всезнайко Показати IP 13 Квітня 2014 19:36
коментар було видалено
європеєць до Всезнай Показати IP 13 Квітня 2014 20:34
вишиванки полюбпяє зажравшайся свобода та просмерджений вічною корумпований бют а зовсім не правий сектор пора уже знати хоча б це, а ти дійсно Ур*д як і усі інтерхлопчики подібні тобі, зате Петро Шпига молодчина не рівня йому його столичний керівник
Лучанин Показати IP 13 Квітня 2014 20:34
Данильчук і Ко, давай мобілізуйся з Волині, у свій Млинівський район. Там і проси спонсорську допомогу. У країні бардак, країна розколюється, а вони Віче свої роблять
Толян до Лучанин Показати IP 14 Квітня 2014 11:51
Яке мобілізуйся? Він же ж комісований по здоров'ю
Анонім Показати IP 13 Квітня 2014 21:20
коментар було видалено
свій Показати IP 9 Травня 2014 15:39
Кирильчук зі свитою очисть волинь від своєї присутності. Мотай до своєї мамаші з напівсирою плетінкою на лобі там вона з тобою поділиться конча заспою так само як поділипась із прпешниками. Буде тобі ще ліпше як тут у царському селі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus