USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

У Луцьку немає нормальних проектувальних організацій?

2 Вересня 2008 13:51
Луцький міський голова Богдан Шиба нарікає, що через неякісну роботу проектувальників не можуть розпочатися ремонтні роботи. Про це йшлося під час оперативки 2 вересня, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
Як зазначив міський голова, зараз питання постало не у відсутності коштів, а в неналежних темпах роботи проектувальників. «Ми цього року планували перейти до повної реконструкції проспекту Соборності, але за півроку наші проектні організації не змогли зробити проект», – розповів Богдан Шиба. Тобто реконструкцію цієї вулиці розпочнуть вже наступного року. За його словами, подібна ситуація із проектом відводу води на Малоомелянівському масиві.
Пан Шиба зізнався, що йому не кортить замовляти проектну документацію у столиці, – там і дорожче, і специфіки міста не знають.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus