USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку немає путівок на оздоровлення чорнобильців

24 Травня 2011 12:04
Цього року у місті Луцьку до цього часу не було виділено жодної путівки на оздоровлення осіб, які постраждали від наслідків аварії на чорнобильській АЕС.

Про це 23 травня під час засідання постійної комісії луцької міської ради з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства розповіла перший заступник директора департаменту соцполітики луцької міськради Ірина Дехтяр.

За словами чиновниці, всі путівки розподіляє обласне управління соціального захисту.

«Так трапилося, що у нас не було жодної путівки до цього часу. Лише на травень-червень маємо 138 путівок», - розповіла Ірина Дехтяр.

Водночас на потреби чорнобильців департамент соцполітики міста Луцька вже витратив трохи більше двох тисяч гривень.

«Ці гроші ми направили на відшкодування коштів, витрачених чорнобильцями на придбання ліків та стоматологічні послуги» - відзвітувала Дехтяр.

Голова комісії Ганна Кравчук поцікавилася, яка загальна потреба лучан в санаторно-курортному лікуванні і до яких санаторіїв вони їздять. На що Ірина Дехтяр розповіла, що крім чорнобильців на черзі на оздоровлення перебуває 528 людей, тоді як у департаменті соцполітики мають лише 13 путівок «по лінії матері та дитини».

«Коли ми мали можливість закуповувати путівки, то намагалися відправляти наших лучан у волинські санаторії. Проте коли путівки приходять нам із міністерства, то це переважно східні регіони – Запоріжжя, Луганськ, Херсон», - зауважила Ірина Дехтяр.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus