USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку обрали «Княгиню Волині». ФОТО

2 Грудня 2012 14:26
Двоє волинянок представлятимуть нашу область на конкурсі краси «Княгиня України».

Відбірковий тур, де дівчата боролися за звання «Книягині Волині» та «Княжни Луцька», відбувся у Луцьку 1 грудня.

За словами голови оргкомітету конкурсу Ігоря Бородавіна, на конкурс краси «Княгиня України» поїдуть двоє дівчат з Волині. Мовляв, таке право область виборола через те, що нещодавно «приймала» у себе «Міс Принцесу України».

Тож, у 8-ох учасниць конкурсу було вдвічі більше шансів поїхати на заключний етап конкурсу. Вони боролися за право називатися «Княгинею Волині» та «Княжни Луцька», які і потраплять у фінал.

На відбірковому обласному етапі дівчата мали 3 завдання: гідно представити себе та продемонструвати вміння дефілювати у сукнях та купальниках.

За результатами трьох конкурсів титул «Княгиня Волині» виборола Діна Лоза. Дівчина має чималий досвід роботи у модельному бізнесі. Хоч народилася вона у Волинській області, однак багато років прожила у Москві. Саме там почалася її модельна кар’єра, коли їй було лише 11 років.

Уже здобувши перемогу, Діна зауважила, що трішки шокована. «Дуже приємно, я дуже рада», - додала дівчина.

Окрім того, вона зазначила, що під час цього конкурсу краси вона дізналася багато нового для себе, що можна додати до її професійного досвіду. «Буду прагнути більшого і більшого», - підсумувала Діна.

Звання «Княжна Луцька» отримала Олена Марунська. Окрім того, дівчина стала переможцем у фотоконкурсі «Чарівна Лучаночка», організатором якого став щотижневик «Луцьк і лучани».

А «Першою Віце-Княгинею Волині» стала Ілона Росоловська.

Окрім титулів, усі переможці отримали подарунки. Так, дівчата, зокрема, отримали право на безплатну фотосесію у салоні «Фуджі-Експрес» та подарунковий сертифікат на романтичну вечерю. До того ж, усім учасницям конкурсу подарували квіти.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Кошмар Показати IP 2 Грудня 2012 14:57
Ну, куди ще йти з такими товстими ногами?.. Добре, що зі сторони дупи не виклали фото. Блін, ну варто ж реально себе оцінювати: не пхатись куди не потрібно і не виставляти себе посміховиськом...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus