USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку перевернувся міліцейський «бобік». ФОТО

29 Жовтня 2009 15:41
Міліцейський «уазик» перевернувся на кільці в районі вулиці Шевченка. Аварія сталася сьогодні близько другої години дня.  Постраждалих немає. На місці аварії працює слідча група. Про це повідомляє репортер «Волинських новин».

Коментувати деталі аварії працівники ДАІ навідріз відмовилися. Чоловік, що знаходився на місці ДТП, назвавшись прокурором, взагалі «попросив» журналіста «Волинських новин» залишити місце аварії та припинити будь-яку зйомку.

Проте, очевидці повідомили свою версію причини аварії. Так, за їхніми словами, «газелька» здійснювала поворот по кільцю з боку вулиці Набережної для проїзду в бік вулиці Ковельської по Набережній. У той момент машина правоохоронців виїжджала з моста вулиці Шевченка на великій швидкості і лише за декілька метрів до в’їзду на кільце ввімкнула «сигналки».
 

Водій «цивільної» автівки не встиг помітити машину справа, а тому «підрізав» їй задню частину. Після цього машина з правоохоронцями перевернулась і зупинилась «пузом» догори. Очевидці стверджують, що пасажири і водії не постраждали, карети швидкої допомоги помічено не було.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Васьок Показати IP 29 Жовтня 2009 17:27
тепер будуть відмазуватись, ніби то вони летіли з проблисковими маячками і водій Газелі не пропустив їх...
Хохма Показати IP 29 Жовтня 2009 19:44
Знову бобік гатовий додом повертався, а міліція тут до чого? вона ні-ні невірите? В Юрія Віталійовича запитайте.
хвілолог Показати IP 30 Жовтня 2009 11:45
До відома журналюг: "газелька" і "уаз" - це, як говорять в Одесі, дві великі різниці. Як, приміром, "Мерседес" і "Опель". Ретельніше хлопці,ретельніше.
Dkflsr Показати IP 3 Листопада 2009 19:16
капец
Паша Показати IP 6 Листопада 2009 15:58
Наблюдав цю картину. Їхав в маршрутці, але самого дтп як це сталося не бачив

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus