USD 39.62 39.84
  • USD 39.62 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку під завалами стіни загинули двоє людей. ФОТО

27 Жовтня 2010 11:29
У Луцьку на вулиці Богдана Хмельницького, 57, на території колишньої взуттєвої фабрики обвалилася частина споруди, а також цегляний паркан – під завалами опинилися двоє молодих чоловіків.
Обвал стався, коли робітники розбирали конструкції одноповерхової споруди. Під час їхньої роботи впала стіна, панель перекриття, а також прибудований до цієї споруди цегляний паркан висотою 4 метри. Про це повідомили в ГУ МНС України у Волинській області.
Паркан обвалився на довжині близько 10 метрів – впали верхні два метри.
Хлопці віком орієнтовно 19 і 21 рік, які тут працювали, загинули на місці від численних травм. Одного з них діставали з-під завалів працівники швидкої, які прибули на місце, іншого – рятувальники.
Особи постраждалих встановлюються. Також поки не відомо, чи мали вони відповідні дозволи на проведення робіт.









Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 16
Юля Показати IP 27 Жовтня 2010 13:46
Яке страшне горе! Бідні хлопці, земля їм пухом та спокій душам. Чому таке жорстоке і несправедливе життя?Хотіли заробити якусь копійку і загинули, а всякій бидлоті, неробам, наркоманам, збоченцям неробиться нічого.
студент Показати IP 27 Жовтня 2010 14:05
яка ж паскуда підрядила тих дітей на таку небезпечну роботу.Хоча цього ми не дізнаємося вже ніколи. Скажуть що самі прийшли.
Лучанка Показати IP 27 Жовтня 2010 15:04
Господи, хоч батькам їхнім сили дай. Так шкода цих дітей нещасних ! Коли вже життя людське буде,без цих злигоднів безпросвітних, коли намагаються люди якось заробити, а доля ще й немилосердна така до них, не з розкошів же ці хлоп"ята пішли на таку роботу.
серега Показати IP 27 Жовтня 2010 15:32
чуваки претендуют на премию дарвина... етож как мало надо иметь мозгов чтобы стену разбирать СНИЗУ!!! иначе я не представляю как можно оказаться ПОД ней!!!... организатора конечно надо судить что не поставил руководителя над ними..
Свідок до серега Показати IP 28 Жовтня 2010 20:52
Серега, хлопці розбирали конструкцію правильно,але вся справа в тому що розбирали вони 4-ох метровий паркан, а засипала їх бокова стіна, яку вони навіть не зачіпали.
FANTOMAS Показати IP 27 Жовтня 2010 16:11
К сожалению , я часто вижу опасные нарушения техники безопасности . Особенно при работе с электроинструментом - рваные кабели , дешевые и тоже изорваные , перемотанные изолентой удлинители , разбитые розетки . По всему этому топчутся все , кто работает на объекте , совершенно потеряв чувство опасности. Все же , в первую очередь , мы сами должны охранять себя , без оглядки на инспекторов и начальство . К сожалению , молодые не обучены элементарным навыкам безопасной работы . Работа у молодежи - это часто не работа , а заработок. Сегодня забор красить , завтра мешки таскать , послезавтра еще что - нибудь.Отсюда отсутствие навыков и правил... Жаль молодых хлопцев...
ааа Показати IP 27 Жовтня 2010 16:28
Вже ніхто в світі не розбирає так. Подивіться по діскавері, як все це культурно підривають, провівши розрахунки, навіть якщо за кілька метрів стіна сусіднього будинку. Ми залишились в минулому, все робимо вручну, обробляємо землю як в феодальні часи.
Лучанин Показати IP 27 Жовтня 2010 17:33
Царство вам небесне! Жаль..., дуже жаль, що так закінчується життя...
bbb Показати IP 27 Жовтня 2010 17:53
aaa, меньше бы телевизор смотрел. А то скоро и в Трансформеров поверишь :) Поинтересуйся стоимостью взрывных работ, кто их исполняет и кто заказывает такую услугу - а потом жалуйся...
Свідок Показати IP 27 Жовтня 2010 18:39
Трагедія, практично відбулася на наших очах.В момент гухнуло так, що аж двигнула будівля напроти, де були ми. Здійнялася хмара пилу...Хто біг рятувати, хто звонив на швидкук... Шоковані побаченим. Довго не могли прийти до тями. Як таке могло статится? Влада у місті, активізувала продаж обєктів,не цікавлячись кому, не контролюючи, що потім там відбувається.Власники, економлячи на всьому, ведуть себе безсовістно. Елементарні не робляться речі по техніці безпеки. І ось результат. А хлопці не один день тут працювали, ризикуючи життям. Не маючи елементарних засобів захисту. Розбиралися старі будівлі, стіни яких у тріщинах. Побудовані ще за царя Гороха, вони в любий момент могли розвалитися. Кидалася у вічі повна відсутність керівництва.Було помітно, що на роботи була залучена випадкова молодь, яка просто мала намір заробити хоч якусь копійку. Хлопці переміщалися по напів-розвалених спорудах, без всякої страховки, касок тощо. Тут і значна висота, підводи електроенергії, стара кладка... Стіна, яка обвалилася,була настільки неміцна, що її підперли в трьох місцях металевими стійками лише для форми.Вона подалася на зовні, що було помітно. Тобто, стіна могла завалитися в любий момент і в любу сторону.З зовнішньої сторони стояли машини, раз по раз проходили люди.І навіть після трагедії оперативно не були прийняті міри для подальшої бензпеки. Лише по вимозі тут присутнього випадково депутата обласної ради,обозначили небезпечну зону і перекрили прохід. Моторошно від побаченого. По дурному живемо браття. Не так як в усьому світі.Життя людини в нашій, не обертається язик назвати після цього, країні нічого не варте. Ніхто його не цінує, ніхто не береже...Всі зійшли з розуму від грошей.Бал править дядько капітал. Нікчемно живемо, нікчемно правимо.І ніколи й тверезо оцінити все це нікчемство.А люди гинуть. Жаль.
я Показати IP 27 Жовтня 2010 22:55
А я добре знала цих лопців. Все життя в одному селі жили...Просто мову відняло...Як важко розуміти, що більше ніколи не буде тої людини, що знаєш...Навіть не можу уявити, як їхнім батькам...Це просто жах.
Марта Показати IP 28 Жовтня 2010 08:53
Вже відомий хазяїн, на якого працювали загиблі.Це відомий у Луцьку бізнесмен.Побачимо перед виборами, чи його засадять, чи все ж відкупиться, скотина.
Сашка Показати IP 28 Жовтня 2010 11:17
а назвать фамилию бизнесмена религия не позволяет?
Марта Показати IP 28 Жовтня 2010 12:45
Вам від того полегшає, Сашка? Ви ж бачите, відразу перестрахувалися: ведеться перевірка, чи хлопці мали відповідні дозволи на проведення таких робіт. До слова, пригадайте аварію за участю нині чинного мера. З мертвих нічого взяти...
))) Показати IP 28 Жовтня 2010 14:04
про що мова? навіть якщо в аварію потрапляє працівник, зареєстрований офіційно, відповідь одна: "я його туди не посилав". тут ніхто й говорити не буде. капець.
наталя Показати IP 31 Жовтня 2010 18:45
шо ви пишете.Який луцький бізнесмен?що вам немає про що інше говорити.В цій статті багато брехні....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus