USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку побільшало маршруток

6 Вересня 2011 13:26
Міська влада Луцька відреагувала на скарги городян і збільшила кількість маршрутних автобусів на перевантажених напрямках – відтепер нові маршрутки курсуватимуть до окраїн міста.
Про це повідомляє відділ інформаційної роботи Луцької міськради.
Враховуючи неодноразові скарги громадян на недостатній рівень транспортного забезпечення та звернення перевізників, з метою задоволення потреб у пасажирських перевезеннях, керуючись законом «Про місцеве самоврядування в Україні» виконком Луцької міської ради вирішив відповідно до п. 2.2.19 договору на перевезення пасажирів автомобільним транспортом дозволити залучити для перевезень додаткові автобуси на маршрути:
- №1 «Карбишева - Надрічна»,
- №23 «Вересневе – Єршова»,
- №17-а «Центральний ринок - Завокзальний ринок»,
- №28 «Карбишева - Дружби Народів»,
- №31 «ТЦ “Слон” - Боголюби (філія обллікарні».
На кожному з цих маршрутів курсуватиме по одному додатковому автобусу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Sergiyua Показати IP 6 Вересня 2011 15:10
А чому припинили рух маршруту №20? Невже з закінченням літа пасажиропотік на ньому зменшився?
!!! Показати IP 6 Вересня 2011 15:14
Тому вони (маршрутчики) і стонуть, що тариф проїзду 2 грн. їм мало. Маршруток більшає, пасажиропотік-ні. А суми надприбутків зменшувати вже не хочуть... Висновки: 1.Збільшення маршруток (а значить, конкуренції)повинно було б зменшити розмір тарифу (закон ринку) 2. Ігнорування цього закону та небажання втратити рівень надприбутків спонукатиме перевізників шукати шляхи пошуку обгрунтувань та тиску на владу щодо збільшення тарифу. Економіка, однако...
Той кому не байдуже Показати IP 6 Вересня 2011 18:04
Я згіден з тим що коли маршуток побільшає, а пасажиропотік залишиться тим самим що і був, підприємці будуть нарікати на малий прибуток, і будуть давити, щоб ціни на проїзд підняли.
Лучанин до Той кому не байдуже Показати IP 6 Вересня 2011 22:19
Відповідно, пропорційно отрмають зменшення пасажиропотоку. Теж закон ...
Лев Показати IP 6 Вересня 2011 19:07
2 роки працюю на Дубнівській доїзд був раніше нормальний від старого ринку, але відколи ЛПЕ отрима №30 їздити неможливо 30-45хв. чекати на маршрутку це пепець. Прийдеться скаргу писати і не я один такий. Вчора маршрутка забита їхала і всі матюкались.
працівник цегельного Показати IP 6 Вересня 2011 23:08
номер маршруту №1 також після 21год дуже погано. Практично усі їдуть в гараж. Добре якщо хоч вивезуть від цегельного заводу на Дубнівську трасу. А там вечері як правило також немає чим їхати в сторону 33 чи 40 кварталу. Скарг справді багато. Чому вони не вирішуються ?
!!! до працівник цегельного Показати IP 7 Вересня 2011 08:21
Значить, гнати їх з маршрутів, як собак вшивих, і, ніколи не допускати до тендерів в майбутньому. За такий рівень вже існуючих тарифів перевіхники повинні нас (споживачів їхніх послуг, обціловувати. Вони повинні пристосовуватись до потреб громадян, а не громадяни до їхніх забаганок. А коли ще хамити в маршрутках починають, то взагалі дискваліковувати і ніколи не допускати до роботи з людьми... До речі, думаю кожен спостерігав які паки купюр лежать перед кожним з водіїв маршруток. Бідують, блін...
Ігор до !!! Показати IP 7 Вересня 2011 14:19
Це правда, я теж чув, що в день самі водії чистими 300грн заробляють. За такі гроші могли б себе вести відповідно
!!! до Ігор Показати IP 7 Вересня 2011 14:47
По 300, мабуть, в самий невдалий день. На п'янці один воділа вихвалявся, що на Великдень "накосив" біля 700 (!) грн. Але вони всі (воділи), будуть плакатись, шо не хватає грошей. В них не хватає "дна" в кишені та совісті. Їм "по-барабану", які доходи в тих, кого вони возять. Дуже обурює, коли на прохання інваліда маршрутчики жорстко відмовляють. Згадую, як в мороз і дощ маршрутчик відмовив взяти маленького хлопчика-школяра підвезти...Отаке.
Влада Показати IP 7 Вересня 2011 14:56
Шкода, що з району МКБ не додадуть маршрутних таксі. Ось сьогодні не приїхав за графіком тролейбус (8 год.) і кількість пасажирів, а це школярі, студенти, працівники різних установ, пенсіонери (яким саме в цей час потрібно іхати на ринок) збільшилася. Внаслідок чого маршрутки № 25, 30 переповнені, № 29 і так дуже рідко іздить, а про тролейбус я вже й згадувати не маю бажання. Ось у такому режимі в багатьох людей розпочинається трудовий день.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus