USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку показали «фантазії, звільнені ножем». ФОТО

3 Травня 2013 15:00
Волинська майстриня Олеся Іщук презентувала у Луцьку виставку великодніх витинанок під назвою «У пошуках весняної гармонії».

Експозиція функціонує протягом 2-4 та 7-10 травня з 10 до 17 години у Центрі туристичної інформації та послуг, що на вулиці Сенаторки Левчанівської, 2, у Луцьку.

Авторка робіт запропонувала лучанам та гостям міста подивитися, як звичайний папір за допомогою ножа стає витвором мистецтва.

«У кожному з нас прихід весни, сонця, тепла, Великодня пробуджує духовну чистоту, надію та гармонію. Ніби розпочинається новий етап життя – цікавого та неповторного: душі світлішають, серця поломеніють любов’ю, помисли наповнюються щирістю. А люди творчі, окриленні натхненням, прагнуть відтворити свої весняні ідилії та поділитися ними з оточуючими. Фантазії, звільнені з паперу звичайним ножем, презентуватиме волинська майстриня Олеся Іщук», - зазначають організатори – СГО «Молодіжна платформа».












Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
окрилена Показати IP 3 Травня 2013 15:22
Дякую за красу. Філігранні, витончені дива - дзеркальне відбиття чутливого серця Митця.
зачарована Показати IP 3 Травня 2013 16:53
Яке чудо! Захоплююсь людьми, які мають від природи такий талант! Розвивайте його і даруйте людям цю красу! Нехай Бог допомагає Вам! Гарних свят Вам і Вашій родині!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus