USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку поки що не підвищуватимуть ціну на проїзд

29 Вересня 2009 10:33
Луцький міський голова Богдан Шиба розповів, що наразі про зростання ціни на проїзд у міському транспорті мова не йде. Проте при значному підвищенні вартості бензину про це таки заговорять. Про це 29 вересня йшлося під час щовівторкової прес-конференції луцького керманича, - інформує репортер «Волинських Новин».
Луцький градоначальник зауважив, що документи на зміну тарифів за проїзд перевізники подають й протягом року. Це трапляється щоразу після підвищення вартості бензину, хоча б на 10 копійок. Такі звернення бувають або поодинокими або від усіх перевізників водночас. Проте наразі достатньо обґрунтованих звернень з погодження державних структур не з’являлося, тому, за словами пана Шиби, підстав розглядати питання про підвищення цін на проїзд, у нього немає.
Проте він зауважив, що чимало перевізників скаржаться, мовляв, собівартість перевезень майже така сама, як і вартість самого проїзду, а то й перевищує його. Говорити про підвищення вартості проїзду будемо при значній динаміці зростання вартості бензину.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Козак Показати IP 29 Вересня 2009 10:50
По перше пальне дешевшає,а по друге власники маршруток приховують реальні доходи.Вистачить з них і по 1,00грн.а 1,50грн.так взагалі більш чим достатньо.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus