USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку пройде академія, присвячена 100-річчю з дня народження Бандери

26 Грудня 2008 10:18
Луцька міська рада організувала та планує провести у понеділок, 29 грудня, урочисту академію, присвячену 100-річчю від дня народження ідеолога українського національного руху, голови Проводу ОУН, визначного політичного діяча Степана Бандери. Про це 26 грудня повідомляють «Волинські Новини».
 
Урочистості, у яких візьмуть участь ветерани УПА, учасники національно-визвольних змагань, представники органів влади, трудових колективів, громадських організацій та політичних партій, розпочнуться о 14.00 у Народному домі «Просвіта». За інформацією департаменту інформаційної політики міськради, у програмі заходу – виступи ветеранів ОУН-УПА, громадських діячів, представників влади, оголошення підсумків шкільних конкурсів та виступи творчих колективів.
 
В ході академії будуть оголошені підсумки конкурсів, які в рамках відзначення 100-річчя Степана Бандери проводилися серед учнів луцьких шкіл. Зокрема назвуть переможців конкурсу науково-пошукових робіт «Степан Бандера – справедливе висвітлення особи, борця, громадянина».
 У програмі святкового заходу – виступи самодіяльних та аматорських колективів – народної хорової капели «Посвіт», ансамблю «Кобзарик» ДМШ №1, зразкового ансамблю танцю «Волиняночка»,  аматорського хору «Злагода» Теремнівського будинку культури, дуету «Душа Волині» (Алла Опейда, В’ячеслав Судима), Державного академічного Волинського народного хору.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus