USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку розчищали русло Сапалаївки

19 Червня 2009 16:14
Чергова толока з впорядкування і розчистки русла і  берегів річки Сапалаївки відбулася сьогодні у Луцьку. Про це 19 червня повідомляють «Волинські Новини».
Вчергове лучан і спецтехніку на боротьбу зі сміттям вивів відділ екології Луцької міської ради. Цього разу чистили Сапалаївку упродовж її русла від вулиці Вавилова до Задворецької (колишня вулиця Зої Космодем’янської).
Загалом, як повідомив головний спеціаліст відділу екології Олег Гелета, у толоці брали участь приблизно сотня людей – працівники комунального підприємства «Луцькспецкомунтранс», учні та викладачі Луцького педагогічного коледжу, працівники магазину «Природа». Працювали також ті, хто перебуває на обліку у міському центрі зайнятості. Окрім цього, до учасників толоки долучилися засуджені департаментом виконання покарань до суспільно корисної праці, – пише сайт Луцької міської ради.
Учасникам толоки допомогла техніка, яку надало Міністерство надзвичайних ситуацій, адже найважчою роботою виявилося розчистити затори у річці, які утворили зламані стовбури дерев, гілки, гумові шини та сміття. Дерева витягували на берег і різали – лише так можна було прибрати ріку й берег та вивезти весь непотріб. Окрім того, учасники толоки позбирали сміття у водоохоронній зоні Сапалаївки, покосили самонасів та бур’яни на берегах.
Загалом протягом толоки, прочистивши приблизно 500 метрів річки, вивезли 6 вантажівок твердих побутових відходів та деревини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus