USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

У Луцьку «роздягають» новорічних красунь. ФОТО

20 Січня 2009 14:51
В обласному центрі Волині «роздягають» новорічних красунь. Про це 20 січня інформує репортер «Волинських Новин».
Ознаменувало закінчення новорічних та різдвяних свят зняття іграшок та прикрас із зелених красунь, що розпочалося сьогодні в Луцьку.
І городяни, і гості міста, які бували тут у попередні роки, стверджують, що цьогорічні новації міськради - відмовова від зрубаної зеленої красуні на користь тих, що ростуть на Театральному майдані, - пішли на користь святкування. 2009-го оформлення ялин було не до порівняння кращим і багатшим.
Окрім того, Луцьк мав одразу три головні ялинки міста. 

Довідково:

Про те, що Луцьк залишиться без головної новорічної ялинки, в ексклюзивному коментарі «Волинським Новинам» 28 листопада розповів директор департаменту містобудування Луцької міської ради Георгій Шевчук.
Як розповів Георгій Шевчук, до міської ради звернулися «борці за збереження зелених насаджень та члени екологічних організацій» з проханням не вирубувати ялинки для прикрашення центру міста у новорічні та різдвяні свята, а прикрасити ті, що ростуть на Театральному майдані.
«Тут, скоріше за все, мова йде про групу ялинок, які ростуть поряд», – пояснив пан Шевчук. Однак цю пропозицію може підтвердити або скасувати громада міста шляхом особистих звернень. У будь-якому випадку, остаточне рішення за результатами розгляду цієї пропозиції виконкомом Луцькради.
Директор департаменту містобудування Луцької міської ради вважає цю ідею цікавою. На його думку, оформлення групи ялинок, як однієї, допоможе облцентру Волині вирізнитися серед міст України. «Адже ще ні у кого такого не було – група живих ялинок прикрашена як єдина центральна у місті», –  наголосив він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus