USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку створять «чорний список» вузів

18 Листопада 2008 18:30
У Луцьку планують запровадити рейтинг вузів. Про це 18 листопада йшлося під час «круглого столу», де обговорювали шляхи співпраці Луцького міського центру зайнятості та приватного сектору в галузі працевлаштування в сучасних умовах, - повідомляє репортер «Волинських Новин».
Під час «круглого столу» чимало представників кадрових агенцій висловили думку, що деякі вищі учбові заклади Волині випускають профнепридатних фахівців із низьким рівнем знань. Саме тому більшість присутніх підтримали ідею створення так званого рейтингу вузів.
Заступник Луцького міського голови Петро Гоцалюк запропонував запровадити такий рейтинг на основі звернень майбутніх працівників до агентств, центрів зайнятості та констатація їхньої кваліфікації. Опісля буде оприлюднено інформацію про рівень фахівців, яких готує виш.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 18 Листопада 2008 20:44
і саме перше туди записати тре ЛНТУ. тоже мені студєнти - двоєшники захабарницькі.
Анонім Показати IP 18 Листопада 2008 21:16
це ти напевно про себе, бо не вмієш гамотно писати..........
Анонім Показати IP 18 Листопада 2008 21:38
І ВДКТБ не забудьте, знання нулячі в мене після нього, я з кращими знаннями прийшов туди, і ніж вони мене навчили, а ще хабарництво повною горою, давно мав намір написати листа у прокуратуру!
АМОН Показати IP 18 Листопада 2008 23:59
А хто пам'ятає "гімн" Технічного "університету" ?....... ..."Ще зранку не прокинувся світанок * тролейбуси ліниво ОЖИВА *....Технічний Луцький Університет *він в СВІТІ має СВІЙ авторитет..." і далі таке ж. Як співають , так і викладають...
Вже не студент Показати IP 19 Листопада 2008 09:01
А мені здається, що коли студент хоче чогось навчитися, то вона і з ЛНТУ вийде фахівцем, і з будь-якого іншого. Вчіться, а то гуляєте семестр, а потім бігаєте - кому б то дати 20 баксів, щоб залік зарахували...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus