USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку в квартирі зачинився дворічний малюк з немовлям

23 Липня 2010 09:46
У Луцьку в квартирі на шостому поверсі на вулиці Ковельській 20 липня за зачиненими дверима опинилися дворічний малюк та кількамісячне немовля.

Про це повідомили 23 липня у Центрі пропаганди ГУ МНС у Волинській області.

Відлучившись на кілька хвилин до сусідки, матір залишила дітей наодинці, а повернувшись, з’ясувала, що дворічний пустун зачинився й не зумів повернути ключ у замку, щоб впустити її до помешкання.

На допомогу прибули рятувальники частини спеціальної пожежної техніки міста Луцька. Автодрабиною, встановленою під вікнами будинку, пожежний Олександр Зайчук піднявся на балкон шостого поверху. На щастя, балконні двері були відчинені і рятувальник без перешкод потрапив до приміщення – все закінчилося благополучно.

Наступного дня рятувальникам першої самостійної пожчастини довелося «брати штурмом» багатоповерхівку на вулиці Бенделіані. Близько 16:30 у квартирі на дев’ятому поверсі сам-на-сам опинився півторарічний хлопчик. Бабуся, повернувшись з крамниці, не змогла потрапити до хати – двері зачинилися. Дотягнутися до замка, щоб відчинити двері зсередини, хлоп’я не змогло, тож літня жінка звернулася за допомогою до рятувальників.

Бійці МНС працювали за таким же сценарієм – пробиралися у квартиру автодрабиною. Пожежник Віктор Концемал увійшов до приміщення через балкон і відчинив двері.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus