USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку вчили проводити журналістські розслідування

15 Липня 2013 12:19
У коворкінг-центрі «Репортер», що у Луцьку, відбувся тренінг під назвою «Журналістські розслідування». Навчити місцевих приїхали київські фахівці, журналісти «5 каналу» Азад Сафаров та Оксана Трокоз.
Учасники тренінгу представляли різні волинські видання: газети, інформаційні веб-ресурси, телеканали. Однак кожен взяв для себе багато корисної і нової інформації.
Оксана Трокоз розповіла, як і де шукати теми для журналістських розслідувань. «Іноді розслідування починаються там, де ти навіть не чекаєш. Їдеш знімати звичайний сюжет про те, що у Житомирі викрили наркодилерів, а після супротиву міліції починаєш «копати» і виявляється, що ті «наркодилери» навіть віддаленого відношення до наркотиків не мали. Що ця справа була сфальсифікована».
Азад Сафаров поділився досвідом роботи по збору необхідної інформації та співпраці з інформаторами. Він показав кілька своїх сюжетів, на прикладі яких пояснив правову складову захисту журналіста при розслідуванні.
Тренінг пройшов на одному подиху, а після його закінчення журналісти «5 каналу» побажали місцевим ЗМІ побільше викривальних та сенсаційних матеріалів.







Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анетка Показати IP 15 Липня 2013 15:02
Я сподіваюсь, що інтернет-видання "Під прицілом" теж запросили? Ато ці писаки два слова до кучі зібрати не можуть щоб щось не наплутати(((.
Читачка Показати IP 15 Липня 2013 17:20
Чекаємо від "ВН" цікавих журналістських розслідувань.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus