USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

У Луцьку відбудуться акції протесту таксистів?

29 Липня 2009 09:46
У комунальному підприємстві «АвтоПаркСервіс» хочуть підвищити тарифи на паркування таксі. Однак при цьому готові йти на поступки таксистам. Про це йшлося під час засідання головної постійної комісії для забезпечення здійснення у виконавчих органах міської ради державної регуляторної політики  у сфері господарської діяльності, – повідомляє 29 липня репортер «Волинських Новин».
 
Як розповів представник «АвтоПаркСервісу», нещодавно відбулася зустріч із луцькими операторами таксі. Так, пропонується встановити тариф на паркування таксі – 95 гривень на одне машиномісце за місяць. Однак таксисти вважають таку ціну завеликою. Тому з їхнього боку не виключені акції протесту. Проте є пропозиції, щоб місячна вартість паркування була меншою у випадку, якщо таксисти купують абонемент на квартал чи на рік. Самі оператори таксі також готові заплатити одноразово певну суму для впорядкування стоянок, а потім сплачувати лише за абонементи.
 
Заступник Луцького міського голови Петро Гоцалюк зазначив, що хоча таксисти – це «проблемна категорія», однак з ними ведеться вже на протязі кількох років плідний діалог, який вже призвів до позитивних результатів.
 
Врешті, комісія визнала положення про нові тарифи на паркування таксі регуляторним актом. За словами пана Гоцалюка, після публікації проекту документу в ЗМІ розпочнеться регуляторна процедура. Це дасть змогу усім зацікавленим сторонам внесли свої пропозиції до тексту.
 
Довідково:
 
На 127 машиномісць парковок «АвтоПаркСервісу» припадає 508 автомобілів таксі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонімc Показати IP 29 Липня 2009 11:25
невже для таксистів 95 гривень в місяць це великі гроші? О_о
Лучанин Показати IP 29 Липня 2009 12:21
Луцькі таксисти просто знахабніли. В Луцьку на таксі поїздка набагато дорожча ніж в сусідніх обласних центрах - Львові чи Рівному. вважаю що для них 95 гривень в місяць - копійки бо з пасажирів за день загалом втричі більше зароблять. А мітингувати Ющенко народ навчив.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus