USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

У Луцьку відбулась урочиста хода, приурочена до Дня Перемоги. ФОТО

9 Травня 2009 12:45

В обласному центрі Волині святкування Дня Перемоги розпочалось із урочистої ходи. У ній взяли участь тисячі лучан, гості міста, представники влади та наші герої – ветерани Великої Вітчизняної війни, – повідомляє 9 травня репортер «Волинських Новин».

 
Святкова колона сформувалася на Театральному майдані. Тисячі лучан прийшли на центральну площу міста, аби взяти участь у цьому дійстві.
Під акомпанемент військового оркестру та на чолі із бронетранспортером колона рушила по вулиці Винниченка та проспекті Перемоги.
 
Вздовж всього маршруту учасників урочистої ходи вітали лучани, які стояли на узбіччях із прапорами та георгіївськими стрічками.
Святкова колона зупинилась біля Меморіалу Пам’яті, де пройшов мітинг-реквієм на честь тих героїв, що боролися за незалежність України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus