USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку відкрилася туристична виставка

5 Червня 2009 11:05
У обласному центрі Волині розпочала свою роботу виставка «Волинь туристична запрошує», – повідомляє 5 червня репортер «Волинських Новин».
Виставка діє на двох поверхах приміщення Волинського академічного обласного музично-драматичного театру імені Тараса Шевченка. На ній презентуються туристичні та рекреаційні можливості волинського краю.
Свій продукт презентували органи влади, навчальні заклади, заклади громадського харчування, гостинні садиби, магазини тощо. Серед учасників виставки «Волинь туристична запрошує» – управління культури та туризму Волинської ОДА, відділ туризму та рекреації департаменту культури та збереження історичної спадщини Луцької міськради, Волинський обласний центр зайнятості, Волинська обласна державна телерадіокомпанія, Луцький національний технічний університет, численні готелі, музеї, шинки і ресторани.
На початку роботи виставки зачитали кілька доповідей на туристичну тематику. зокрема «Наш продукт – співпраця!» (відділ туризму та рекреації міськради) та «Інвентивний туризм: Перспективи та можливості» (Віталій Поліщук, Луцький національний технічний університет).
Під час роботи виставки можна буде ознайомитися навіть із кулінарною «складовою» зеленого туризму Волині. А Луцький інститут МАУП імені В’ячеслава Липинського презентував виставку книг, присвячену підготовці менеджерів з готельного і туристичного бізнесу.
Довідково:
Організатор заходу – Волинський обласний екскурсійно-методичний центр. Виставка діє з 4 по 5 червня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus