USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку відкрили спортивно-ігровий майданчик

4 Листопада 2008 19:25
«Підлітковий дім» отримав новий спортивний майданчик, на який розраховували ще два роки тому. Його відкриття святкували 4 листопада за участі заступника Луцького міського голови Анатолія Пархом’юка, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
Як розповів заступник градоначальника, майданчик ігрових видів спорту планувалося збудувати у 2006 році, однак не було достатньо коштів. Цьогоріч вдалося це зробити за підтримки Луцької міської ради та Міністерства у справах сім’ї, молоді та спорту. Для прикладу він навів дані кошторису, згідно з якими більш ніж сто тисяч гривень коштувало будівництво основи та опори комплексу. «Трав’яним» покриттям, яке коштує близько двохсот тисяч гривень, спортивний майданчик забезпечило міністерство.
 
Під час відкриття майданчику публіку розважав ведучий, танцювальний колектив Волинської обласної громадської організації «Християнська Асоціація Молоді та Сім’ї – YMCA», а також команди хлопчаків, які демонстрували види ігрових розваг, якими діти можуть займатись у вільний час. «Я бажаю, щоб це місце стало вашим улюбленим. І щоб ви вважали своїм обов’язком приходити сюди кожен день, щоб займатись спортом», – наголосив дітям Анатолій Пархом’юк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 5 Листопада 2008 12:22
Чому Ви не написали, де майданчик розташований?
Анонім Показати IP 5 Листопада 2008 13:37
А де ж він є? ну і сайт, блин...
Анонім Показати IP 5 Листопада 2008 15:51
на вулиці Декабристів,23
Анонім Показати IP 5 Листопада 2008 15:54
на вулиці Декабристів,23

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus