USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку відремонтують ще чотири дитячих і спортивних майданчика

22 Жовтня 2008 12:59
Сьогодні, 22 жовтня, Луцькрада підтримала пропозицію включити до програми будівництва та капітального ремонту спортивних споруд ще чотири майданчики. Про це повідомляє репортер «Волинських Новин».
Перед цим народні обранці затвердили програму популяризації здорового способу життя на 2008-2011 року, яку презентував директор департаменту молодіжної політики та спорту мерії Володимир Пащенко. Заперечень проти програми у депутатів не було, тож більшістю голосів вони висловилися за доцільність популяризації в Луцьку здорового способу життя.
Ще до однієї програми – будівництва та капітального ремонту спортивних споруд – пропонувалося включити ще чотири дитячі та спортивні майданчики на вулиці Гончара, проспекті Грушевського, вулиці Вороніхіна та вулиці Польовій.
Окрім того, відповідаючи на запитання представника ПР Світлани Бахолдіної стосовно ситуації із басейнами, пан Пащенко зазначив, що зараз тривають консультації з приводу будівництва ще одного плавального басейну в Луцьку.
Довідково:
На будівництво та реконструкцію спортивних майданчиків за місцем проживання планується спрямувати з міського бюджету 900 тисяч гривень, із яких третину уже виділено.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
zorro Показати IP 30 Жовтня 2008 12:43
Пащенко не понтуйся.Усі знають що це ти керуеш цим сайтом і Олімпіею.Кому ти хочеш очі замилити.Твої журналісти тобі і твоїм корешам такий піар роблять позаздрити можна.
Сраведливий Показати IP 30 Жовтня 2008 12:50
Бідний, де він тільки гроші на це бере.А хіба нашим любим депутатам дозволяеться власний бізнес мати і зауважте не один.
Анонім Показати IP 30 Жовтня 2008 13:13
Кажете свобода слова.Де мій коментар
Пантамьот Показати IP 30 Жовтня 2008 13:20
Слухайте,може йому в мери болотуватись?Куди не глянь усюди він.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus